понеділок, 30 січня 2023 р.

Новорічно-різдвяні пригоди

 

Новорічно-різдвяні свята – найулюбленіші, вони позначені очікуванням снігу, прикрашеної ялинки, блиску різнобарвних іграшок і, звичайно ж, новорічних подарунків. Бібліотека для дітей у ці передсвяткові дні підготувала всім бажаючим низку заходів, книжкових виставок та тематичні фотозони, де можна погратися, дізнатися багато цікавого та зробити святкові фото напам’ять.

На передодні Різдва Христового за григоріанським календарем, було проведено бібліотечне свято "Новорічно-різдвяні пригоди". Юні гості, з 4-б класу Карлівського ліцею №1, дізналися про святкування Різдва за різними традиціями, розповіли про отримані вже "миколайчики" та позмагалися в конкурсах та іграх. Та, як і годиться, отримали солодощі! А головне, всі взяли цікаві книги для домашнього читання, отримали море позитиву та гарного настрою!

Надзвичайно приємно бачити дитячі оченята, наповнені цікавістю, теплом, світлом, щастям і добром! І вдвічі приємніше, коли та радість і посмішки викликані відвідуванням бібліотеки! Завітайте до нас в бібліотеку! Ми підготували для вас багато цікавого!


    

Немає коментарів:

Дописати коментар