понеділок, 26 вересня 2022 р.

Знання нам відкриває стежину у майбутнє

1 вересня - День знань - особливе для всіх свято, але цьогоріч в особливих умовах. Перший дзвінок і початок нового навчального року - це свято учнів, вчителів, батьків, яке якимось неймовірним дивом об’єднує всі покоління. Хоч в більшості шкіл цей день пройшов в онлайн форматі, але урочистість та зворушливість моменту була в серці кожного причетного.

В бібліотеці для дітей була оформлена книжкова виставка «Поринь в країну знань», на якій представлені довідники та універсальні енциклопедії, що подають інформацію з математики, хімії, історії та інших предметів в обсязі шкільної програми та поза її межами, розширюючи кругозір користувачів різних вікових категорій.

З відвідувачами бібліотеки було проведено бесіду «Знання нам відкриває стежину у майбутнє». Захід пройшов в дружній, цікавій атмосфері. Діти отримали інформацію про наявні книг для написання рефератів, доповідей з різних предметів: української, англійської мови; географії, літератури, біології, історії, математики, фізики, хімії та літератури. А також довідники, словники, енциклопедії з різних предметів.

Бажаємо всім міцного здоров’я, впевненості у власних силах та відвертого прагнення до нових знань. Мирного неба та щасливого майбутнього!      



Немає коментарів:

Дописати коментар