понеділок, 15 серпня 2022 р.

Безпека дітей в період літніх канікул в умовах воєнного стану

 

Літо – чудова пора дитячих літніх канікул. Цей час дає можливість дітям відпочити та набратися сил на новий навчальний рік. Проте цьогорічні літні канікули у нашій країні проходять в умовах воєнного стану, тому безпека дітей – це важливе питання сьогодення.

12 лиипня 2022 року бібліотекарі стали учасниками вебінару на тему: «Безпека дітей в період літніх канікул в умовах воєнного стану», організованого Полтавським місцевим центром з надання БВПД

Спікер Москаленко Ірина, начальник відділу ювенальної превенції управління превентивної діяльності ГУ НП у Полтавській області, надала інформацію про першопричини сумних та трагічних наслідків необізнаності та необережності дітей та підлітків. Закликала до взаємодії всіх структур для організації безпечного дозвілля для підростаючого покоління.

Пам’ятаємо, в умовах воєнного стану найголовніше зберегти життя та здоров’я кожної дитини, адже небезпека може бути там, де її не чекаєш. Давайте більше часу проводити зі дітьми, систематично контролювати проведення їхнього дозвілля, цікавитися їхнім колом друзів та інтересів, так як тільки ми несемо повну відповідальність за здоров’я і життя своїх дітей.

Немає коментарів:

Дописати коментар