вівторок, 10 травня 2022 р.

Чарлі і шоколадна фабрика

 

Сьогодні пропонуємо вам познайомитися з книгою Роальда Дала «Чарлі і шоколадна фабрика». Жив собі бідний хлопчик, якому раз на рік — на його день народження — дарували єдиний дарунок — маленький шоколадний батончик. Але хлопчик мав добре серце, і тому з ним трапляється неймовірна пригода, яка не залишить байдужими ні дітей, ні дорослих.

А ось, що про цю книгу написав наш постійний пошановувач Владик з 7 класу: «В одному з маленьких американських містечок стоїть величезна шоколадна фабрика. На ній виробляють найсмачніший у світі шоколад. Тільки ось уже десять років, її ворота не відчинялися. Відколи хтось із робітників спробував викрасти секретну формулу приготування шоколаду, всіх звільнили, але фабрика не зупинила роботу. Хто працює за зачиненими дверима - загадка. І нарешті її власник - Віллі Вонка погоджується відкрити завісу таємниці. Він ховає в шоколадки п'ять золотих квитків, щасливчики, що знайшли їх, відвідають його чудову фабрику.

Щасливчиками стають: Август Глуп - жадібний ненажера; Вірука Солт - розпещене дівчисько; Віолетта Борігард - дівчинка, що постійно жує жуйку; Майк Тіві – любитель кривавих відеоігор; Чарлі Бакет - хлопчик із бідної родини. Усі вони потрапляють на шоколадну фабрику Віллі Вонка. Тут на них чекає знайомство з умпа-лумпами, незвичайний шоколадний цех, усміхнені цукерки та багато іншого. І, звичайно, не обійдеться без пригод, Віллі Вонка покликав їх сюди не просто так». Тож, швидше завітайте до бібліотеки, книга «Чарлі та шоколадна фабрика» і багато-багато інших чекають на вас!

Немає коментарів:

Дописати коментар