вівторок, 10 травня 2022 р.

Ангели для свого ангела

Незалежність нашої держави здобута кров'ю не одного покоління, а сторінки нової історії України пишуться героями - нашими сучасниками. Серед них імена, загиблих під час протистояння на Майдані в лютому 2014 року. "Небесна сотня" борців за волю української землі, віддала своє життя за наше сьогодення. Тож в ці дні пам'яті, щороку українці у всьому світі, створюють тисячі витинанок із білого паперу, що символізують загиблих за Україну і нашу спільну болючу пам’ять та віру в перемогу світла над темрявою.

Бібліотека для дітей разом зі своїми читачами, учнями 6-а класу ліцею№1, долучилися до тихої акції «Ангели пам’яті». Учасники відновили хронологію подій, що відбувалися на Майдані Незалежності в Києві, згадали Героїв Небесної Сотні, переглянули відеосюжети та читали вірші. Насамкінець, розмістили паперових ангеликів, на символічній стіні пам’яті, на знак того, що Герої не вмирають.

Акція, проведена в бібліотеці – хоч маленьке, але нагадування про те, що ціною власного життя Герої, здобували наше право на вільне майбуття, яке ми маємо зараз берегти та захищати. Слава Україні! Героям Слава! #небесна_сотня #Героям_Слава #бібліотека #діти



Немає коментарів:

Дописати коментар