понеділок, 14 лютого 2022 р.

ФантФест

Стартував ІХ відкритий літературний конкурс творів у жанрі фантастики та фентезі “ФантФест”. Організатори Конкурсу запрошують до участі літературно обдарованих фантазерів і мрійників віком від 12 до 21 року з усієї України!

Змагання проходить у трьох вікових категоріях:
12-14 років (молодша вікова група)
15-16 років (середня вікова група)
17-21 рік (старша вікова група)

У кожній з яких визначаються переможці (І-ІІІ місце), а Гран-прі присуджується учасникові, чий твір авторитетне журі визнає найкращим – незалежно від віку учасника.

    Знайомтесь із Положенням https://drive.google.com/.../16lHgEtnj2OkMWyYArYpSsg.../view про проведення Конкурсу, пишіть свої фантастичні й фентезійні оповідання, казки, новели, повісті, а може – й романи! Обсяг творчої роботи, за умовами, не повинен перевищувати 8 сторінок друкованого тексту, тож можна присилати й уривки із романів та повістей – найбільш вдалу, на вашу думку, частину (главу).

До 15 березня 2022 року твори приймаються на електронну адресу Конкурсу – fantfest.ks@gmail.com або можете звернутися до Карлівської бібліотеки для дітей, де вам допоможуть в оформленні та направлять вашу роботу на конкурс. Запрошуємо до участі! Натхнення усім учасникам! #ФантФест #конкурс #діти #бібліотека #фетезі

Немає коментарів:

Дописати коментар