понеділок, 17 січня 2022 р.

Життєві історії про людяність

 

Сьогодні Міжнародний день прав людей з інвалідністю - це нагадування всім про обов’язок перед людьми, що потребують захисту та підтримки #ЗАВЖДИ. «Інвалідність - не на один день у році. Особи, які мають інвалідність, а також члени їхніх сімей, живуть з нею не раз на рік. У нас #щодня3грудня. Щодня потрібна безбар'єрність, інклюзія, універсальний дизайн і гідне ставлення. А ще щодня потрібні послуги: освітні, соціальні, реабілітаційні» - слова мами Маріанни Онуфрик, засновниці ГО "Соціальна синергія", є реалією життя!

Перемоги параолімпійці, успіхи бізнесменів та громадських активістів – це те чим ми повинні пишатися та мати надію, що у дітей не буде жодних, перепон, які могли б завадити повноцінному життю сильної та активної людини! Ми вдячні всім причетним до виховання, підтримки та захисту людей та дітей з інвалідністю!

Особлива вдячність КУ"Карлівський інклюзивно-ресурсний центр" - ваша робота безцінна! Бібліотека для дітей пропонує ознайомитися з тематичним переглядом літератури "Життєві історії про людяність". Доброта та милосердя врятують світ!

Немає коментарів:

Дописати коментар