понеділок, 25 жовтня 2021 р.

Бібліотечний квест «МОЄ МІСТО НАЙКРАЩЕ»

 

У кожної людини є найдорожче серцю місце, де вона народилася і живе… Це прекрасна і неповторна частинка кожного з нас, це місто комфорту, затишку і дитячих мрій. З нагоди відзначення 290-ї річниці заснування міста Карлівка бібліотекарі провели квест «Моє місто - найкраще». Участь в якому взяли учні 8-Б класу ЗОШ №1, класний керівник Ірина Замкова.

Щоб перемогти школярі поділилися на дві команди, де за допомогою карти мали пройти чотири локації. На кожній зупинці вони виконували різноманітні завдання, за правильне виконання яких отримували один ключ. Обидві команди проходили ті ж самі пункти, але йшли до них різними маршрутами, зустрічаючись лише на старті та на фініші.

Всі завдання восьмикласники проходили швидко і згуртовано, майже стовідсотково даючи правильні відповіді на всі питання. Переможцем стала та команда, учасники якої першими пройшли усі «зупинки», виконали завдання і перші дісталися фінішу.

Учні та організатори заходу отримали море позитивних емоцій, гарний настрій і «вправи для розуму». За активну участь у бібліотечному квесті школярі були нагороджені подякою та солодкими подарунками. Дякуємо всім, хто долучився до дійства. До нових зустрічей у нашій бібліотеці!





Немає коментарів:

Дописати коментар