пʼятницю, 3 вересня 2021 р.

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, УКРАЇНА!

Бібліотека для дітей завжди гостинно відкрита для відвідувачів. А напередодні такого визначного свята, як День Незалежності Україна, бібліотекарі приготували багато цікавого та корисного для дітвори, щоб познайомити наших юних друзів з історією становлення та сьогоденням нашої рідної держави.

В ці дні до книгозбірні завітали вихованці дитячого садка №5 «Берізка». До їх уваги був представлений історичний екскурс «Моя Україна – незалежна держава». Відзначення Дня Незалежності близьке й дороге кожній українській родині, кожному громадянину, який любить і шанує свою землю, свій народ. Про це і говорили з малятами бібліотекарі. Інформація про державотворення України була однією з найперших сходинок до поняття патріотизму та любові до своєї Батьківщини.

А для відчуття справжнього свята з малечею провели веселі ігри та вручили іграшкові паспорти.  Насамкінець, дітлахи зробили висновок, що День Незалежності – це ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ УКРАЇНИ!!! Ми вітаємо нашу країну з тридцятиріччям! Мирного неба і світлого шляху для її народу!

З днем народження, моя держава,
З святом тебе добрим і святим
Нехай лине завше тільки добра слава
Про мою країну звідусіль.



Немає коментарів:

Дописати коментар