четвер, 2 вересня 2021 р.

На захисті дитинства

Діти – це найцінніше, що має людство. Віддаючи їм нашу любов, ми творимо майбутнє. І на захисті дитинства стоїть Закон, але не все так однозначно в сучасному світі. Та дуже хочеться, щоб діти в усьому світі щохвилини, щодня були радісними і щасливими, відчували мамине тепло і ласку, батьківське міцне плече. Навчаючи дітей  Закону, вчимо їх захищати себе. Кожна людина, починаючи з самих юних років, стикається з ситуаціями, коли необхідно знати свої права й обов’язки. 

Тож, напередодні Дня захисту дітей до бібліотеки завітала заступник начальника Карлівського бюро правової допомоги Чуракова Наталія Володимирівна, для конструктивної бесіди з гостями книгозбірні, учнями 7-А класу ЗОШ №1. Під час заходу діти мали змогу розібралися в чому полягають їх права, а в чому ж обов’язки. Учні давали оцінку негативним фактам, при цьому використовували власний досвід та взятий з життя близьких. Така форма діалогу  сприяла формуванню у них не тільки переконань в необхідності дотримання певних правил, а й виробила відповідні вміння та навички правильної поведінки.

Визнаючи правило «Незнання закону не звільняє від відповідальності», діти зрозуміли, як важливо знаходитися правовому полі та віднаходити вірні шляхи для захисту своїх прав. Прогресивне людство і наша держава стоїть на захисті дитинства, тож підростаюче покоління має право і повинно знати це та відчувати себе в безпеці. Давайте ж разом творити справедливий світ і підтримувати його майбутнє – наших дітей!


Немає коментарів:

Дописати коментар