середу, 17 лютого 2021 р.

Казкове кохання

 

Відчуваєте... В повітрі з’являються п’янкі нотки кохання. Чарівні амури сидять на хмарках та тримають стріли напоготові. Вони нікого не оминуть, тому готуйтеся заздалегідь. День святого Валентина — день закоханих сердець вже скоро!

Отож, амур завітав до бібліотеки для дітей. Напередодні свята відвідали читальню учні 2-б класу ЗОШ №1 (кл.керівник Дуленко Олена Миколаївна) і разом з бібліотекарами поринули в святкову атмосферу чудового дійства «Казкове кохання». Діти дізналися про святого Валентина та його історію, обмінялися компліментами та думка про кохання. Малеча, зі своєю дитячою щирістю, один з поперед одного, зізнавалися в любові Олені Миколаївні. Апогеєм заходу була вікторина «Кохання в казках». Наприкінці, всі обмінялися валентинкам та зробили чудові фото.

День святого Валентина – це свято любові, миру, доброти, сміху, веселощів. І нехай у вашому житті завжди поряд буде кохання і любов до матері і батька, до землі, любов одне до одного. Вірте та чекайте світлого чистого кохання. І воно обов’язково прийде до ваших сердець.



Немає коментарів:

Дописати коментар