суботу, 2 червня 2018 р.

«Солодкий смак дитинства»


   Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинен стати одним з найголовніших наших обов’язків.
  В цей день кожен повинен задуматися і подивитися на дітей, які поруч. Кожен повинен зробити для своєї дитини свято. Це свято потрібне, щоб люди звернули увагу,  що поруч є діти з їхніми проблемами і потребами. Тому районна бібліотека для дітей запросила ДНЗ № 6 провели дитячий ранок «Солодкий смак дитинства».
 Під час заходу школярі змагалися в різноманітних конкурсах: відгадували героїв із українських народних казок, демонстрували спритність у вправах з м’ячем. По закінченню свята діти отримали солодкі подарунки. Для користувачів було організовано книжкову виставку «Стежками дитячих мрій».
  Діти, які були присутніми на даному заході отримали багаж знань та позитивних емоцій. Та на цьому Свято дитинства не завершується, адже попереду найулюбленіша пора усіх школярів – літні канікули. Проте, книга влітку не відпочиває, так само, як і бібліотека. Отож, чекаємо на вас щоднини, окрім неділі. Проводьте з користю свій вільний час. Слідкуйте за анонсами та беріть участь у різноманітних творчих акціях.




Немає коментарів:

Дописати коментар