середу, 21 лютого 2018 р.

Посвята у читачі

 
 Цього року, як і зазвичай, першокласники із нетерпінням чекали на одну із найважливіших подій у їхньому житті – урочистий день «Посвяти у читачі». Для кожного учня це і справді важлива подія, адже бути читачем бібліотеки значить бути старшим, розумнішим та вправнішим.
 Тож 20 лютого районна бібліотека для дітей запросила маленьких друзів-першокласників 1-Б класу ЗОШ № 3 в прекрасне Королівство, де скарбами є книги та журнали. На початку свята Алла Паталаха провела малят найпотаємнішими стежками Книжкового Містечка, ознайомила їх з правилами бережливого ставлення до книги. Привітати з святом маленьких читачів завітала і сама – Королева бібліотеки, яка познайомила школярів з книгами і журналами свого королівства.
 Мандруючи разом з казковими героями, першокласники показали хороші знання у вікторинах «Вгадай казкового героя» та «Бібліоновачок», декламували вірші, розповідали прислів’я та співали пісні про книги. Довівши, що вони гарно читають, знають і люблять книжки, отримали від Королеви «Пам’ятку читача» та медаль «За любов до книги». 
 «Посвята в читачі» стала для молодших школярів незабутнім святом та першим кроком до самостійного читання. Для першачків відкрилися двері у чудовий світ «Книжкового королівства». Нехай цей шлях буде для них радісним і цікавим!




Немає коментарів:

Дописати коментар