середу, 27 вересня 2017 р.

Пригоди на стежині доброти

  1 жовтня відзначається Міжнародний день людей похилого віку. Свято запроваджено Організаціює Обєднаних Націй, щоб привернути увагу людства до потреб старшого покоління. А також не забувати, що повага до старших одна з головних людських цінностей.
  З цієї нагоди в районній бібліотеці для дітей проведено ситуаційне спілкування «Пригоди на стежині доброти» на який завітали учні 3 Б класу ЗОШ № 1. Своєю розповіддю бібліотекар намагалася виховати в дітей доброзичливість, турботливість, відповідальність, гарне ставлення до старших.
 Цікавою і повчальною для учнів була бесіда начальника Карлівського Бюро правової допомоги Ночовного Юрія Володимировича про права та обов’язки дітей, про взаємини дітей, дорослих, людей похилого віку, про добре ставлення і взаємоповагу. Школярі на прикладі життєвих ситуацій обговорювали вчинки людей, брали участь у грі «Що добре, що погано», «Як поводитись?».


  По завершенню заходу учні висловили головну думку про те, що добро виявляється в повазі, милосерді, любові та піклуванні.


Немає коментарів:

Дописати коментар