суботу, 2 вересня 2017 р.

Україна – європейська держава

 
   «Україна – європейська держава» під такою назвою відбулася година державності в районній бібліотеці для дітей, на яку завітали учні 8 А класу ЗОШ №1. Захід проведено з метою розширення знання учнів про Україну, роль її в житті Європи.
  Бібліотекар розповіла школярам про те, що Україна є однією з найбiльших держав Європи. Оскiльки це велика країна, то живуть у нiй люди рiзних нацiональностей. Поряд з українцями в Українi живуть бiлоруси, поляки, чехи, молдовани, болгари, євреї, поляки, греки. Усi вони в нашій державі мають однакові права. Тому ми з впевненістю можемо стверджувати, що ми –  демократична європейська держава. 
  Учні поринули в невідомий для них світ сьогодення країн Європейського Союзу, уважно знайомились з укладом життя, традиціями та обрядами.
  Багато цікавого, невідомого, загадкового, що таїть в собі Європа побачили та почули старшокласники під час відеоперегляду «Моя Україна – моя Батьківщина». Добре проявили свої  знання у вікторині «Що ми знаємо про Європу та Україну». Також для відвідувачів був представлений перегляд літератури «Відкриваємо Європу разом»
   Українці прагнуть до Європи, а розпочинати її треба з себе, адже для того, щоб змінити щось навколо ми маємо спершу змінити себе.



Немає коментарів:

Дописати коментар