середу, 17 травня 2017 р.

По мапі Європи – за героями книг

   

  Кожного року у травні місяці відзначається День Європи в Україні, не залишились осторонь цього величного свята відвідувачі та працівники районної бібліотеки для дітей.
 Напередодні Дня Європи в Україні бібліотекар Лариса Козачинська разом з учнями 3 Б класу гімназії ім. Н. Герасименко (кл. керівник Яковлєва І.В.) здійснили цікавий круїз «По мапі Європи – за героями книг». Вона запропонувала присутнім відправитись у подорож на книгольоті до улюблених героїв казок тому, що всі ми любимо подорожувати.



  Під час круїзу діти мали можливість ознайомитися з цікавими фактами країн Євросоюзу, адже Європа – це континент, де існує не лише багато цікавих традицій, але й спільні цінності. Україна обрала європейський шлях розвитку і це стало частиною  української національної ідеї задекларованої Президентом України.
  День  Європи поступово стає справою державного значення і відіграє неабияку роль у формуванні громадської думки в Україні про майбутнє нашої держави в дружній європейській сім’ї народів. 
 Захід проходив за матеріалами перегляду літератури «Відкриваємо Європу разом», що сприяло кращому формуванню у школярів цілісного образу Європи. Пожвавлення інтересу до визначних міст Європи викликала і відео-подорож «Пізнаємо світ чарівними куточками Європи».

Немає коментарів:

Дописати коментар