четвер, 27 квітня 2017 р.

Година-застереження: «Чорнобиль… Біль і пам'ять вічні»

   Чорнобиль— скільки б не минуло років це слово полум'янітиме в нашій пам'яті чорним вогнищем скорботи. Щоб віддати шану героям-ліквідаторам на зустріч до районної бібліотеки для дітей завітали учні 7-А класу (кл.кер. Чорнозем Л.М.) та учні 10 класу (кл.кер. Ігнатова Ю.І.) Карлівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №3.
  Бібліотекар зазначила, що багато наших земляків були ліквідаторами наслідків ЧАЕС, що залишили там частину своєї душі і свого здоров'я. Школярі дізнались про негативні наслідки наймасштабнішої в історії людства техногенної катастрофи із розповідей голови спілки «Чорнобиль» Ляскала Віктора Володимировича та ліквідатора Атамашко Олексія Миколайовича.
  Земний уклін, довічна вдячність усім тим, хто, ризикуючи своїм здоров'ям і життям, брав участь у ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.
    26 квітня  учні 8-Б класу (кл.кер.Гнаток О.П.) Карлівської гімназії імені Н.Герасименко  переглянули документальний фільм «Чорнобиль: трагедія, подвиг, пам'ять…» про події того трагічного дня, про те, як відбувалась евакуація населення та які заходи вживались щодо ліквідації наслідків катастрофи на той час.
   До уваги відвідувачів організовано книжкову виставку «Тяжкий тягар Чорнобильського неба».




Немає коментарів:

Дописати коментар