суботу, 18 березня 2017 р.

День українського добровольця


  В районній бібліотеці для дітей відбулося спільне засідання клубу «Патріот» та гуртка військово-патріотичного виховання ЗОШ №1 «Козачок» (кер. Мойса І.Ю.). 
 Зустріч відбулася 14 березня, коли вперше в Україні відзначали День українського добровольця. Це свято людей, які свідомо, за покликом власного серця, стали на захист своєї Батьківщини і захищають рідну землю від загарбників. Тож молодше покоління має знати і бути вдячними захисникам за те, що вони бережуть спокій у нашій державі, і захищають наш мирний сон і нашу землю.
  Бібліотекар Лариса Козачинська розповіла учням про героїв АТО, згадала і тих, хто загинув захищаючи нашу землю, ім’ям яких названі вулиці та провулки в містах Полтавщини.
  На зустріч з школярами завітав учасник АТО Сергій Савчук, який поділився з учнями своїми спогадами про службу та солдатську мужність. Він відповідав на численні запитання школярів про військові будні, про єдність та героїзм бойових побратимів, про допомогу волонтерів, і про все те, що цікавило дітей. Його емоційна розповідь була наскрізь пронизана любов’ю до України, прагненням українських військових захищати кожен клаптик рідної землі. 
  Завдяки таким заходам, ми виховуємо у дітей шанобливе ставлення до Батьківщини, почуття патріотизму та гордості за свою націю.


Немає коментарів:

Дописати коментар