четвер, 8 грудня 2016 р.

Є такий обов’язок – захищати Україну

  

  З нагоди Дня Збройних Сил України в Карлівській районній бібліотеці для дітей пройшов патріотичний урок «Є такий обов’язок – захищати Україну» на який завітали учні 9-А класу гімназії ім. Н.Герасименко
  Бібліотекар Лариса Козачинська  розповіла присутнім про встановлення дати святкування Дня Збройних Сил України, про відродження української армії завдяки народу нашої держави, про незламність духу солдатів, які захищають нашу країну від ворога. Адже саме вони забезпечують мир і спокій в Україні. На сучасному етапі солдати та офіцери Збройних Сил України гідно несуть службу в зоні антитерористичної операції на Сході України. До слова були запрошені учасник бойових дій на Сході України Сергій Савчук та голова спілки учасників АТО Олександр Нечай. Гості поділилися з присутніми спогадами про бойові будні, про побратимів, про свої плани на майбутнє.
 Не залишив присутніх байдужими відеофільм «Армія України. Загартовані у пеклі» і  перегляд літератури «Я – мужній захисник своєї Батьківщини».
  На закінчення класний керівник, мама учасника АТО, Хміль Тамара Валентинівна звернулася до гостей з побажаннями здоров’я, щастя, благополуччя та родинного затишку.

          

Немає коментарів:

Дописати коментар