суботу, 15 жовтня 2016 р.

Книга - найкращий мій друг



   Книга, особливо дитяча, відіграє дуже важливу роль в духовному розвитку, формуванні та становленні маленького читача.
   Саме дитяча книга, несе мудре, розумне, добре слово дітям, які в майбутньому можуть стати великими вченими, винахідниками, письменниками.
  З метою зацікавленості читача, виховання любові до читання та книги в Карлівській районній бібліотеці для дітей пройшов тиждень сучасної української літератури «Книга – найкращий мій друг».
  В рамках тижня для присутніх проведено презентацію книжкової виставки «Підходь, обирай, відкривай та читай», де рекомендовано кращі книги сучасних українських письменників.



   Бібліотекарі запросили користувачів взяти участь у вікторині «Всезнайко», де діти виявили свої знання та ерудицію, відповідаючи на питання.
   Для школярів 6-го класу ЗОШ № 1 проведено літературну годину «Дивовижні історії Зірки Мензатюк», присвячену буковинській письменниці, авторці дитячих книжок «Зелені чари» «Український квітник», «Зварю тобі борщику», «Катрусині скарби» та ін.



   Корисним та змістовним був огляд літератури «Диво в книгах» для учнів 4-А класу Карлівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1



 В бібліотеці проведено також голосні читання віршованих і прозових творів Олександра Прилуцького «Веснуха», яка вчить проникати у складні взаємини між людьми, пізнавати і розуміти світ. 

Немає коментарів:

Дописати коментар