пʼятницю, 27 травня 2016 р.

Дитинства світлий край


   Травневого сонячного дня до юних читачів районної бібліотеки на свято-зустріч «Дитинства світлий край» завітав поет, член Національної спілки письменників України, наш земляк Володимир Анатолійович Слєпцов. Бібліотекар познайомила учнів 3-А класу гімназії ім. Н. Герасименко з біографією і творчістю письменника. Наголосила, що вірші Володимира Анатолійовича ведуть у світлий світ веселого і щасливого дитинства, вчать любити рідний край, природу, яка нас оточує.
   Презентуючи нову збірку «Багацько вроди у природи», автор розповів про свій письменницький шлях, літературну творчість.
  Продовжилась зустріч жвавим спілкуванням автора та дітей. Відповідаючи на численні запитання, Володимир Анатолійович познайомив присутніх з своєю біографією, творчими планами, цитував рядки улюблених творів, які найбільше припали до душі юним читачам.
   Також на заході прозвучала пісня «Ослик Кузя» на слова В.Слєпцова, музику О.Чухрая у виконанні Владислава Мамона, вихованця музичної школи. Учні декламували вірші поета та захоплено перегортали сторінки книг В.Слєпцова, які були представлені на книжковій виставці «Багацько вроди у природи».




Немає коментарів:

Дописати коментар