пʼятницю, 26 лютого 2016 р.

Навіки слава Україні, Героям слава навіки


  Минає вже два роки з часу загибелі Героїв Небесної сотні. Світла небесна пам’ять кожному, чиє життя обірвалося в серці української столиці, всім тим, хто не дожив кілька днів до весни. Батьківщина втратила своїх синів – це великий біль для кожного, хто є українцем.
  Майдан став символом боротьби, символом утвердження прагнень до європейських цінностей у споконвічно європейській державі. І за цю боротьбу, за нашу свободу й оновлення країни заплачено страшну ціну: своє життя віддали найкращі. І більшість із них – молоді, сильні. Ті, що тільки починали жити. Вони підняли людей на боротьбу. Сотні проповідей є ніщо порівняно з тим, що вчинили для нас ці люди. Їхній вчинок – то велика жертовна любов.
  З нагоди річниці вшанування Героїв Небесної Сотні у бібліотеці для дітей пройшла медіа – подорож «У війні за Україну», на яку завітали учні 7-Б класу ЗОШ №1. Під час заходу діти дізналися про історичні події, що змінили політичне обличчя України, про подвиг Героїв Небесної Сотні. Учні мали змогу переглянути зворушливі відеоматеріали про жертовність та героїзм українського народу під час подій на Майдані, прослухати неофіційний жалобний гімн “Гей, плине кача…”, та вірші про гідність, відданість та патріотизм героїв “Небесної сотні”. Присутні ознайомилися з переглядом літератури: «Навіки слава Україні, Героям слава навіки».




             

Немає коментарів:

Дописати коментар