суботу, 14 березня 2015 р.

Тепло дитячих сердець - воїнам АТО


  Сьогодні неможливо залишитись осторонь від тривожних подій, які відбуваються у нашій державі. Про геройські вчинки рідних, сусідів, котрі зараз знаходяться у зоні бойових дій, захищаючи мир та спокій у наших домівках, добре знають користувачі нашої бібліотеки. Вони захоплюються їх відвагою і героїзмом та підтримують мужніх героїв, які щохвилини ризикуючи власним життям, відстоюють право на існування цілої держави. 
  Нещодавно нашим користувачам доля подарувала незвичайну зустріч з воїном 72 бригади, який перебував у відпустці. Українським бійцям регулярно надходить допомога від громадян, але ніщо так не радує їхні серця, як щирі дитячі подарунки. Вони стають для них справжніми оберегами. Тож маленькі читачі підготували і передали воїну малюнки, зворушливі листи та привітання, які зігріватимуть теплом і любов'ю рідної домівки.
  Отримавши подарунки, воїн щиро подякував всім дітлахам, які не відходили від солдата ні на крок, із задоволенням фотографувалися з ним. Потім були обійми на прощання, адже нашому герою скоро знову в дорогу. Але тепер він знає, що його чекають вдома не тільки рідні, односельці, але і наші маленькі читачі.



Немає коментарів:

Дописати коментар