середу, 15 жовтня 2014 р.

Хай добро вам сміється


1 жовтня весь світ відзначає Міжнародний день людей похилого віку – свято, яке покликане звернути увагу всього людства на потреби старшого покоління. Повага до старших — одна з головних цінностей людської моралі. Саме тому в 1990 році Генеральна Асамблея ООН прийняла рішення про заснування Міжнародного дня літніх людей, призначивши його на перший день жовтня.
Це свято можна сміливо назвати днем бабусь і дідусів, тобто день тих людей, без яких нас би не було на світі. І тому зайвий привід нагадати нашим дорогим людям похилого віку як ми їх любимо і цінуємо, адже їм насправді для щастя не так вже багато і треба.
День людей похилого віку відзначили і в районній бібліотеці для дітей. Бібліотекарі внесли свою частку доброти в уроці милосердя «Хай добро Вам сміється», який підготували для учнів 4 – Б класу ЗОШ №1. Вони разом із дітлахами складали правила ввічливості та чесності, які допоможуть школярам у спілкуванні з людьми похилого віку. Також із учнями проведено навчальні заняття та цікаву гру «З бабусиної скриньки».



Немає коментарів:

Дописати коментар