четвер, 27 червня 2013 р.

Дитинства світ казковий


    Малята знають, що просто жити на світі - щастя. Навіть коли хворієш чи довго-довго чекаєш  коли тобі подарують цуценя. Добре жити малюкам, казковий світ яких бережуть мама і тато  дітям у мирних селах і містах, під блакитним небом, що стає похмурим лише тоді, коли накрапає дощ. Зберегти під цим небом дитині її рідний дім, річку, ліс - що може бути важливішим на світі?
   Тож саме Міжнародному дню захисту дітей був присвячений святковий захід "Подорож до країни дитячих мрій", що нещодавно провели працівники районної бібліотеки для дітей. На це свято завітали учні 2 - А і 2 - Б класів гімназії ім. Н.Герасименко (класоводи Людмила Петрукович та Ольга Штанько).
   Другокласники дружно відповідали на запитання тесту "Які канікули тобі потрібні?", розгадували загадки, розповідали, чим радують своїх матусь, грали в різні цікаві ігри, запам'ятовували поради, як весело і змістовно проводити літній відпочинок. Діти щиро вірили, що написані на "чарівних чіпсах" побажання обов'язково здійсняться, тому дуже відповідально виконували це завдання. Радісний настрій ровесникам подарувала Олександра Мреква, заспівавши добру пісеньку про неповторний світ дитинства.
   Також бібліотекарі запросили школяриків переглянути книжкову виставку "Ми діти твої, Україно" та виставку світлин учасників районного етапу обласного конкурсу "В об'єктиві - Дитинство", що проводиться Полтавською обласною бібліотекою для дітей ім. Панаса Мирного. У ньому взяли участь понад 20 активних юних читачів Карлівщини. Із фотографій посміхалися щасливі хлопчики й дівчатка, які люблять своїх батьків, готові прийти у будь-який час на допомогу друзям, милуються красою природи чи розважаються.
  Переможцями цього етапу конкурсу стали Владислава Біла (с. Ланна), Віталіна Сагайдак (с. Попівка), Анастасія Усач (с. Верхня Ланна), Юлія Родик (с. Халтурине), Євгенія Цомган (с. Халтурине) та Богдан Великий (с. Марянівка). Їхні оригінальні творчі роботи надіслано до Полтави на обласний етап конкурсу з нагоди Міжнародного дня захисту дітей.
Запам'ятавши на завершення мудру пораду казкової феї, як створити щастя, дітвора подякувала організаторам свята і почимчикувала додому, сповнена яскравих вражень та захоплюючих планів на омріяні літні канікули.

 










Немає коментарів:

Дописати коментар