суботу, 9 червня 2018 р.

Правила поведінки на водоймах

   

   Літо – найулюбленіша пора всіх дітей. Відпочинок влітку завжди іде малятам на користь. Найбільш приємний і корисний відпочинок  влітку - на воді. Однак, перебуваючи на водних об’єктах, слід пам’ятати про безпеку. Адже вода є не тільки джерелом життя, здоров’я та задоволення, але може стати й джерелом небезпеки для життя людини. Дітям потрібно знати, що через свою необережність на них може чатувати небезпека.
  Безпека дитини – дуже важлива і потрібна тема для спілкування. Особливо гостро вона постає під час літніх канікул, тому працівники районної бібліотеки для дітей провели для учнів оздоровчого табору ЗОШ №-1 інформаційне повідомлення «Правила поведінки на водоймах».
   Бібліотекарі розповіли школярам про правила безпечної поведінки біля води, ознайомили із впливом сонячних променів на організм людини та способами запобігання й надання допомоги у разі сонячного удару. У ігровій формі розібрали різні непередбачувані ситуації та закріпили даний матеріал переглядом мультфільму «Правила поведінки на воді, які повинен знати кожен».




Немає коментарів:

Дописати коментар