пʼятницю, 15 червня 2018 р.

Літні читання


   Літо – час шкільних канікул, коли діти відкривають світ і себе в цьому світі. Щорічно кожна бібліотека, яка обслуговує дитяче населення, розробляє і реалізовує Програму літніх читань. Літні читання сприяють створенню комфортного бібліотечного середовища, популяризації нових книг, проведенню цікавих заходів. У цьому році до роботи зі своїми користувачами бібліотекарі нашої книгозбірні підійшли цікаво і творчо. Вони провели літературні читання «Літо без нудьги», під час яких діти збагатили свої знання та дізналися багато цікавого.
  Щоб привернути увагу дітей до поезії, як до мистецтва та джерела відповідей на багато питань, бібліотекарі запросили загони оздоровчого табору ЗОШ № 3 «Усмішка», «Капітошка», «Дзвіночки» на поетичний феєрверк "Поезія - це музика душі". Під час заходу учні ознайомилися із сучасними письменниками. В надзвичайно теплій і невимушеній атмосфері школярі зачитували вірші на власний смак та розповідали, як розуміють їхнє значення. До уваги користувачів організовано книжкову виставку "У книжок нема канікул".  
  Для корисного відпочинку для читачів було проведено бібліогалявину «В компанії чудових книжок», де всі присутні отримали позитивні емоції від читання книг.
  Також весело діти провели час у знайомстві з мешканцями Книжкового Королівства - книгами і журналами відправившись у експрес-подорож «Сторінками захоплюючих книг».




Немає коментарів:

Дописати коментар