четвер, 12 квітня 2018 р.

Кличе птахів сонечко в рідний край


  Прийшла довгоочікувана весна. За вікном вирує життя. Дзвенить хор співочого птаства, до гнізд повернулися з вирію лелеки, а у небі тягнуться довгі ключі гусей. Неможливо уявити все довкола без розмаїття світу пернатих. У квітні, коли птахи повертаються додому, відзначається Міжнародний день птахів, який проходить щорічно в рамках програми ЮНЕСКО «Людина і біосфера».
   З нагоди відзначення Дня птахів до районної бібліотеки завітали учні 5-А і 5-Б класів ЗОШ №3 на годину цікавих повідомлень «Кличе птахів сонечко в рідний край». З розповіді бібліотекаря школярі дізналися багато нового та цікавого про птахів, які прилітають найпершими. Повчальною була інформація про цікаві факти з життя птахів. Неабияку зацікавленість виявили у школярів записи пташиних голосів з пташиної фонотеки, де діти за співом повинні були вгадати пташку. 
 На заході учні декламували вірші про друзів наших - птахів, співали пісень та брали участь у еко-вікторині «Знавці природи». На згадку присутні  намалювали малюнки «Наші птахи». Також до уваги користувачів оформлена книжкова виставка «На крилах весни прилітають птахи».




Немає коментарів:

Дописати коментар