вівторок, 10 квітня 2018 р.

Стежками рідного краю


  «Хто не знає свого минулого, той не вартий свого майбутнього» - говорить народна мудрість. І це дійсно так, бо як дерево тримається на землі своїм корінням, так і людина тримається на землі своїм минулим. Саме тому ми повинні знати свою історію, адже щаслива та людина, яка любить свій рідний край, свою Батьківщину.  
 Наша земля славиться своєю природою, вона багата чудовими рослинами, які є символами краси рідного краю, джерелом прекрасного, свідком минулого і сучасного. З нагоди 95-річчя утворення Карлівського району до нашої книгозбірні завітали учні 7-Б класу гімназії ім. Н.Герасименко (кл. керівник Безсмертна В.І) на літературно-історичну подорож «Стежками рідного краю».
 Школярі разом з бібліотекарем здійснили незвичайну подорож стежками рідного Карлівського краю, де поговорили про природу, яка нас завжди оточує. Ознайомилися із його неповторними куточками та багатим рослинним і тваринним світом. Прослухали легенди і наукові оповіді про своє місто. Повчальним та цікавим для школярів був відео-перегляд «Рідне місто Карлівка»Для присутніх організована книжкова виставка «Рідний край – моя Батьківщина».



Немає коментарів:

Дописати коментар