пʼятницю, 9 лютого 2018 р.

Крути: бій за майбутнє


  Щороку ми вшановуємо пам’ять молодих героїв, що 1918 року полягли біля залізничної станції Крути. Їхній подвиг навічно ввійшов до літопису боротьби за незалежність Вітчизни, як одне із свідчень незламності духу українського народу, його вічним прагненням до волі і справедливості.
  А чи зробила б так сьогоднішня молодь? Чи готова вона понести втрати за можливо краще життя в майбутньому? Над цими питаннями замислилися присутні на історико-патріотичній годині «Крути: бій за майбутнє», приуроченій пам’яті Героїв Крут. Метою цього заходу було привернення уваги до актуальних для українського суспільства проблем.
 Бібліотекар Лариса Козачинська розповіла присутнім, що загибель студентів – це символ патріотизму й жертовності українського народу, його вільної душі й незламного духу, який завжди боровся й боротиметься за кращу долю. Можна багато про це казати, але важливіше зрозуміти, що юні студенти віддали своє життя за рідну землю. 


 Фахівцем (з питань соціальної роботи із суб’єктами пробації) Чумак О.С., старшим інспектором Карлівського районного відділу питань пробації Мєлєщенковим І.В., інспектором Карлівського районного відділу питань пробації Середою С.О. та начальником Карлівського районного відділу питань пробації Осипенко В.О. було проведено індивідуально-профілактичну роботу щодо обізнаності з теми. Маємо сподівання, що присутні не залишися байдужими від почутого і стануть гідними громадянинами своєї країни.


  Ця подія залишила свій відбиток не лише в історії, а й в літературі  «Хоробрі серця України» під такою назвою експонувався перегляд літератури, на якому були представлені книги та періодичні видання.

Немає коментарів:

Дописати коментар