четвер, 15 лютого 2018 р.

Від серця до серця


  Вже так повелося, що у День Святого Валентина ми даруємо подаруночки не тільки коханому чи коханій, а всім, хто дорогий для нас. З нагоди цього романтичного свята в нашій бібліотеці вирувала гарна атмосфера, оскільки вона була прикрашена різноманітними символами кохання: сердечками, откритками, які створювали гарний настрій усім читачам нашої книгозбірні, а особливо учням 8-Б класу ЗОШ № 1 (класний керівник І.Г. Білоус), які завітали на конкурсно-розважальну програму «Від серця до серця».
   Алла Паталаха ознайомила присутніх, чому 14 лютого називають Днем святого Валентина, яка історія Дня закоханих, які традиції його святкування. Молодь, яка завітала на захід виявилася обізнаною в історії цього свята, і доповнювала розповідь бібліотекаря. Для учнів також були проведені різноманітні конкурси: «Інтелектуальний», «Комплімент», «Поетичний», «Модольєри». По закінченню заходу учні визначили пару, яка здобула перемогу і отримала назву Валентин і Валентина.
 До уваги присутніх представлена книжкова виставка «Світ починається з любові»,  завдяки якій вони можуть ознайомитися зі всесвітньовідомими творами, поезією та піснями про найпрекрасніше почуття у цьому світі - Любов. 





Немає коментарів:

Дописати коментар