вівторок, 5 грудня 2017 р.

Наймолодший казкар


  29 листопада виповнюється 215 років від дня народження німецького казкаря Вільгельма Гауфа. Щоб здійснити подорож в чудовий світ чарівних казок разом з письменником і його героями на літературну мандрівку «Подорожуємо в країну казок» завітали учні  3 Б класу ЗОШ № 1 (кл. керівник Дуленко О.М.)
 Бібліотекар розповіла школярам про життя і творчість німецького казкаря, про любов до подорожей. Що за своє коротке життя – 25 років він створив багато чарівних казок для своїх маленьких вихованців. Як тільки їх опублікували Гауф став знаменитим. Його вірші стали улюбленими піснями народу, а казки зробили письменника відомим у всьому світі. Ці казкові герої  часом дуже схожі на нас самих та на наших друзів. Тому вони житимуть і надалі століттями. Бо змінюються часи, а казки залишаються у вічності. Твори письменника назавжди записали його добре ім’я в історію літератури. 
   Діти із задоволенням слухали розповідь Лариси Анатоліївни, брали активну участь у вікторинах та ознайомилися з переглядом літератури «Наймолодший казкар». Особливо сподобалось школярам голосні читання казок, коли вони по черзі зачитували казки, а потім жваво розповідали про них. 

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар