вівторок, 22 жовтня 2013 р.

Казкова країна

Заходячи до Карлівської районної бібліотеки для дітей, юні користувачі потрапляють у казкову Країну книжок. Їх зустрічають чарівні герої із улюблених історій. Це і веселий Капітошка, Зайчик-читайчик, кума Лиска, Їжачок – повна шуба голочок, Ведмедик із Солом’яним бичком, Івасик-Телесик та інші. Чарівне дерево на стіні з райськими яблуками, не простими, золотими, наливними, хто з’їсть той розуму набереться і в Казковий світ потрапить, подорожуватиме і нам розповість.
Яскраве Сонечко привітно посміхається та зігріває всіх героїв та гостей стрічками промінців. Злюща Баба Яга заховалася від нього подалі, бо не до вподоби їй таке світло. Та її чари в цьому казковому куточку не діють, але й без неї казка не така цікава.
Мудра Сова – охоронниця Знань, важно посіла на словниках та довідниках, береже скарби людського розуму та якщо до неї звернутися  із запитанням вона щедро поділиться тим, що знає.
На поличці «Казки з чарівної торбинки» книги впереміжку з героями цих оповідей. Кому почитати, а кому й погратися – все є в нашій бібліотеці. Починати шлях в Країну книг слід з ігри з героями казок – веселіше та цікавіше.
А хто вже цю подорож розпочав, тому дороговказ у відкритому книжкову фонді тематичні полички: кожному до смаку та інтересу. І далі дорога до Книжкового дому (читальний зал)  та  до країни Он-ляндії (Інтернет-центр).
Бібліотекарі на славу попрацювали, щоб зробити книгозбірню Казковою країною та й юні читачі допомагали – вироби їх вмілих рук можна побачити по всій бібліотеці.







Немає коментарів:

Дописати коментар