пʼятниця, 16 серпня 2024 р.

Нумо читати!

«Книга – найдивовижніший витвір людства. Книга – це чарівниця. Вона змінила світ та змінить вас. Читайте!» - під таким девізом пройшла вулична акція «Нумо читати!», організована бібліотекою для дітей. Діти-учасники читали улюблені книги на свіжому повітрі, прямо на східцях книгозбірні та мали на меті донести ідею, що читання – це модно, стильно, не нудно та не соромно; надихнути дорослих і малих більше читати і спілкуватися між собою. Тож нехай у вашому житті не буде жодного дня, коли б ви не прочитали хоча б сторінки з нової книги. Завітайте до бібліотеки для дітей.

Сучасна дитяча бібліотека

Сучасна дитяча бібліотека – це можливість для підростаючого покоління провести час весело та пізнавально разом з однолітками! Щоб зробити дозвілля дітей у бібліотеці ще цікавішим, працівники книгозбирні влаштовують дні ігор. Це час, коли можна грати в різні ігри без обмеження в часі та кількості учасників. Адже, ігри так само важливі для розвитку дітей, як і книжки. Мета гри спрямована не на результат, а на сам процес гри, який сприяє розвитку та формуванню інтелекту, світогляду, розумінню різноманіття можливостей, точок зору, креативності та кмітливості. У грі формуються та відточуються різноманітні навички та вміння. Крім того, така форма здобуття знання та досвіду є легкою, невимушеною та веселою. Тому юні пошановувачі бібліотеки завжди залюбки приймають пропозицію зіграти в ту чи іншу гру зі своїми знайомими чи новими друзями. Чекаємо на вас у бібліотеці для дітей! Приходьте самі та з друзями! Буде дуже весело!

Літо. Книга. Бібліотека

Літо триває. Вже традиційно, в цей період, бібліотека для дітей спрямовує свою роботу на активне залучення молодшого покоління до книгозбірні, читання, пізнавального та веселого дозвілля з книгою. Тож для нових та постійних пошановувачів бібліотекарі завжди влаштовують цікаві вікторини, активні ігри та дні читання. Діти мають змогу поспілкуватися між собою, погратися, отримати інформацію про книги з виставок та почитати улюблені твори. Ми маємо дбати про наших дітей, бо вони наше майбутнє. Давайте читати разом! Завітайте до бібліотеки для дітей!

В країні шахових див

20 липня – Міжнародний день шахів та День шахів в Україні. З нагоди свята у бібліотеці організовано ігротеку «БібліоЛіто» та облаштовано перегляд літератури "В країні шахових див". Відвідувачі мали змогу навчитися та пограти в шахи, шахмати та інші логічні ігри. Дітей ознайомили з літературою про цю гру. Унікальність шахів в тому, що в них можна грати використовуючи не тільки шахівницю, а й з допомогою новітні технології – гаджетів. Відвідувачі завжди мають можливість скористатися безкоштовним Інтернетом для своїх потреб, ігор та навчання. Завітайте до бібліотеки для дітей та спробуйте себе в логічних іграх, весело та корисно проведіть свій час.