середу, 15 травня 2019 р.

Щаслива родина - багата країна


На світі білому єдине,
Як і Дніпрова течія,
Домашнє вогнище родинне,
Оселя наша і сім’я.
                          Д. Білоус
Неважко помітити, що в останні роки цінність сім'ї, родини значно знизилася. Тому проведення Міжнародного Дня сім'ї є актуальним в сучасному світі. Щорічного це відзначення припадає на 15 травня. Це відносно молоде свято, про заснування якого було оголошено  Генеральною Асамблеєю ООН в 1993 році.
"Щаслива родина - багата країна" - під такою назвою пройшло родинне свято, яке організовано в бібліотеці для дітей. Учні 4 -б класу ЗОШ №3 змістовно, цікаво та невимушено приймали участь в освітньо-ігровій діяльність, під час якої продемонстрували  свої знання, здібності, уміння та навички, які пов'язані з побутовими справами та родинними традиціями.
Бібліотекарі розповідали про різноманітні погляди на сімейні стосунки у різних країнах світу та в різні часи, знайомили з давніми сімейними традиціями українського народу.
Також всі присутні мали змогу ознайомитись з бібліопреглядом «Родина - маленька держава», на якому були представлені  книги про маму, сімейне виховання, народні традиції. Свято пройшло в теплому, щирому спілкуванні. Нехай же це свято об’єднає  усі родини та сім'ї разом!


Немає коментарів:

Дописати коментар