вівторок, 16 квітня 2019 р.

Найкращий читач Полтавщини


Знов прийшла весна і знов принесла свято, якого нема в календарі, але воно є в серці і душі дітей, які люблять читати. Щороку в  нашому місті проходить 2-й етап Всеукраїнського конкурсу «Кращий читач», де зустрічаються найактивніші читачі 6-7 класів, які люблять нетлінне і вічне творіння людства – книгу.
Під час конкурсу школярі продемонстрували свою гарну підготовку у вікторині на знання авторів та героїв різноманітних творів, а також загадок та прислів’їв на літературну тему. За правильні відповіді учасники отримували додаткові бали. Окрім цього судді оцінювали спеціально підготовлені щоденники читача, в яких конкурсанти описували свої літературні смаки.
Свято пройшло в теплій, дружній атмосфері, окрім конкурсантів були присутні і їхні бібліотекарі. Всі учасники гідно представили себе і за перемогу у першому етапі конкурсу були нагороджені грамотами. Але конкурс є конкурс, тому переможцями стали: Щекань Юлія учениця 6 класу ЗОШ №4 та Варенко Анна учениця 7 класу Верхньоланнівської ЗОШ. Переможці будуть захищати честь Карлівщини у третьому (обласному) етапі конкурсу «Найкращий читач Полтавщини». 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар