понеділок, 15 жовтня 2018 р.

Героїв стежина від батька до сина

Вшановуючи мужність та героїзм захисників незалежності і територіальної цілісності України, військові традиції і звитяги українського народу та до Дня захисника України, в районній бібліотеці для дітей проведено військово-патріотичній годину «Героїв стежина від батька до сина». В заході взяли участь учні 8 –А  класу ЗОШ №1 (класний керівник Пипа Н.В). Школярі мали нагоду зустрітися  з  мужнім бійцем АТО Мєлєщенков Ілля Вікторович, який на даний час займає посаду старшого інспектор  Карлівського районного сектору філії ДУ «Центр пробації» в Полтавській області. Також на заході був присутній заступник начальника Карлівського бюро правової допомоги Плахотничий Дмитро Олексійович .
Бібліотекар Лариса Козачинська розповіла про шлях, який пройшли солдати української армії. Він був таким же непростим, як і становлення самостійної держави України. Діти познайомилися з виданнями представленими на книжковому перегляді «Вірні сини Батьківщини». Книги розкрили перед дітьми цікаві історичні сторінки військової звитяги українського народу.
Ілля Мєлєщенков поділився спогадами про свій військовий шлях на сході. Згадав про дні та ночі проведені на межі життя і смерті, про постріли та поранення, про жорстоку боротьбу за свободу нашого народу.
З уст дітей лунали слова подяки за відвагу і вірність військовому обов’язку воїнам, які століттями стоять на захисті рідної землі. 
Головним лейтмотивом зустрічі стала думка про те, що  в цей нелегкий час, коли точаться бої на сході і півдні України, ми повинні бути справжніми патріотами, відстоювати єдність, суверенітет і незалежність України. Сьогодні в зоні антитерористичної операції разом з іншими військовослужбовцями воюють і наші земляки. Тож, молімося за життя і здоров’я наших земляків, щоб вони повернулися додому живі і неушкоджені, повернулися додому з перемогою. Ми бажаємо нам всім миру, спокою і світлого майбутнього!



Немає коментарів:

Дописати коментар