вівторок, 5 червня 2018 р.

Правовий букварик

 

  До 2018 року – Року реалізації право-просвітницького проекту «Я маю право» у районній бібліотеці для дітей було проведено урок правової культури "Правовий букварик". Метою якого стало донести дітям їхні права і свободи визначені Конвенцією про права дитини, виховати в учнів поважне ставлення до власної особистості та інших.
  Бібліотекарі разом з нашими розумними помічниками, вихованцями ДНЗ № 6 відправились в незвичайну мандрівку «Сторінками Конвенції про права дитини» та провели гру «Перевір себе». Малята дізналися про необхідність відстоювання своїх прав. З вихованцями також було проведено різноманітні завдання і конкурси на правову тематику, ознайомлено із правами та обов’язками дітей.
  На захід були запрошені гості - перший полтавський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги Юрій Ночовний, старший інспектор Карлівського районного відділу з питань пробації Ілля Вікторович Мєлєщєнков та фахівець з питань соціальної роботи із суб’єктами пробації Олександра Сергіївна Чумак.



Немає коментарів:

Дописати коментар