четвер, 14 грудня 2017 р.

Рідний край – моя Батьківщина


 Вже стало доброю традицією в стінах районної бібліотеки для дітей влаштовувати зустріч з творчою, щирою і відкритою до спілкування людиною – Володимиром Анатолійовичем Слєпцовим. Користувачам нашої книгозбірні він добре знайомий як автор книг для дітей: «Загадкова світлиця», «Веселий зорепад», «У бабусі на селі», «Поросятко в росі», «Пильна сорока» і багато інших,  які вони із задоволенням читають. На захід завітали учні 2 Б класу ЗОШ №1 (кл. керівник Дзюба Лариса Петрівна).


  Бібліотекар Анна Верпета розповіла учням про життєвий і творчий шлях поета та про те, що Володимир Анатолійович пише не лише вірші, а й чудові, душевні пісні. Знаний серед читацького загалу український письменник із Полтавщини вирішив цього разу підбити проміжний підсумок у своїй творчості для малечі. І представив книгу «Наймиліший край», яка за результатами конкурсу «Краща книга Полтавщини-2017» відзначена у номінації «Краще видання для дітей та юнацтва».
 Зустріч дітей із письменником була щирою і неймовірно емоційною. Маленьким слухачам сподобалася чудова поезія автора, адже написана вона про них. У ній – світ перших дитячих здивувань і захоплень, сприйняття всього оточуючого очима цікавої маленької дитини. Учні з великим задоволенням декламували вірші із книги «Наймиліший край».


  Школярів цікавило звідки поет бере сюжети для своїх віршів, хто надихає його на написання творів. Володимир Слєпцов охоче відповів на всі запитання малечі та поділився думками і секретами власного словотворення. 
 До уваги присутніх була організована книжкова виставка «Рідний край – моя Батьківщина».

Немає коментарів:

Дописати коментар