понеділок, 20 листопада 2017 р.

Нам час для України жити


  Революція Гідності – це новий термін, який визначає політичні та суспільні зміни в Україні. курсу. Майдан став випробуванням на цінність особистості людини, виміром гідності. Згадати події того часу районна бібліотека для дітей запросила учнів  6 Б класу гімназії ім. Н.Герасименко (кл. керівник К.В. Петренко) на патріотичну годину «Нам час для України жити».


  Бібліотекарі Алла Паталаха та Лариса Козачинська розповіли учням про те, що Революція Гідності кардинально змінила напрямок розвитку держави та суспільства, згуртувала свідомих, зрілих громадян - справжніх патріотів Батьківщини. І цей шанс на зміни дістався всім нам дорогою ціною - ціною людських втрат. Вічною раною на серці кожного українця буде пам'ять про героїв Небесної Сотні та воїнів АТО, кожен з яких віддав за свої переконання найвищу ціну власне життя. Під час заходу серця школярів пронизувала гордість за незламність наших героїв, їхню непохитну віру у перемогу, а також проймало розуміння того, що сила наша - у єдності армії та народу.


 З метою увічнення пам'яті полеглих та популяризації їхніх подвигів для учнів було організовано перегляд літератури «Україна гідна свободи».

Немає коментарів:

Дописати коментар