вівторок, 19 квітня 2016 р.

Космічними шляхами космонавтів

   З нагоди Всесвітнього Дня авіації та космонавтики бібліотека для дітей організувала для учнів 6-8 класів пізнавальну годину «Космічними шляхами космонавтів».
  Для присутніх була підготовлена  цікава бесіда-діалог про засновників космосу та космонавтів у ході якої, діти дізналися історію першого польоту, про те, як людина наближалась до своєї заповітної мрії. Учні мали змогу ознайомитись з найяскравішими епізодами життя нашого земляка Георгія Тимофійовича Берегового льотчика–космонавта, генерала–лейтенанта, двічі Героя Радянського Союзу, який народився у с.Федорівці Карлівського району. А також із життєвим шляхом відомих космонавтів Леоніда  Каденюка, Юрія Гагаріна, Сергія Корольова та їх підготовкою до польоту в космос.


   Під час заходу присутні відправились у відео-подорож «Зоряне небо», де відкрили для себе нові можливості у подоланні відстані та швидкості руху. Побачили Землю із космосу такою, якою її бачать космонавти. Захід викликав неабияку зацікавленість молодого покоління до космічної тематики.


Немає коментарів:

Дописати коментар