четвер, 17 березня 2016 р.

Для тебе, матінко моя!


   Нарешті ми дочекались  приходу весни – найпрекраснішої пори року. Прийшла весна! А разом з нею і Міжнародний жіночий день - 8 Березня. Цей день присвячений найчарівнішій, наймилішій, найзагадковішій – жінці!
   Жінка і весна… Ці милозвучні слова такі різні, але водночас й схожі. Адже, жінка така ж чарівна, привітна, чутлива та тендітна, хоча інколи, буває мінливою та примхливою, як рання весна. А скільки всього ще поєднується в жінці! Жінка – це дбайлива мати, любляча бабуся, прекрасна господиня, ніжна та сильна особистість.
  Щоб вшанувати жінку-берегиню, маму, бабусю, сестру, подругу, районна бібліотека для дітей запросила учнів 2-А класу ЗОШ №3 (кл.кер. Маліченко О.В.), на літературно - музичну годину «Для тебе, матінко моя».
  Перші вітальні слова для усіх присутніх жінок пролунали від бібліотекаря Юлії Матюшової. Сьогодні березень, а отже на всій нашій планеті людство святкує Міжнародний жіночий день.
   8 березня традиційно стало святом весни, любові, краси та надії — всього того, що уособлюється в собі жінка. Немає серед нас жодної людини, яка не знає про існування цього прекрасного свята. Цього дня ми вітаємо усіх жінок, яких любимо, поважаємо, яким хочемо зробити приємність.
   Далі лунали найтепліші слова привітань та побажань до усіх чарівних представниць прекрасної статі від молодших школярів. Діти подякували матусям за  їхню ласку і любов, за недоспані ночі і колискові пісні, за їхню тиху мову і лагідну вдачу, адже завдяки їм світ наповнюється любов’ю, добром, надією, ніжністю й красою. Не залишились осторонь і бабусі, їм присутні  подарували  музичне вітання.
   Всі бажаючі мали змогу прийняти участь,  у конкурсній програмі,  де переможців було нагороджено солодкими призами.  Свято завершилося бурхливими оплесками та численними усмішками прекрасних жінок.
   Для користувачів  представлений перегляд літератури «Моя матуся – наче квіточка чарівна».







Немає коментарів:

Дописати коментар