вівторок, 26 січня 2016 р.

Велична і свята, моя ти Україно!


   Сьогодні, в незалежній Українській державі, ми вільно, відкрито, гордо відзначаємо  День Соборності нашої країни. Ми маємо пишатися тим, що наша держава пережила часи лихоліть, мужньо перенесла і переносить найважчі випробовування, що Україна відродилася. Незалежність України дає можливість кожному з нас стати господарем своєї землі, а для того, щоб ним стати, потрібно, найперше, любити землю, віддавати їй розум, серце, душу, захищати її від ворогів. Що більше буде зроблено для розбудови чесної, демократичної, вільної держави сьогодні, то краще житимемо завтра, і будемо гідними називати себе українцями. 
  День Соборності – це нагадування про те, що сила нашої держави – в єдності українських земель. Ми віримо, що територіальна цілісність України, скріплена кров’ю мільйонів незламних борців навіки залишатиметься непорушною. 
  З нагоди свята у бібліотеці для дітей пройшов екскурс в історію «Велична і свята, моя ти Україно». Своєю розповіддю бібліотекарі намагалися поглибити знання учнів про історію виникнення свята Соборності України, викликати патріотичні почуття та повагу до рідної країни. Користувачам бібліотеки представлений перегляд літератури «Моя єдина Україна».



Немає коментарів:

Дописати коментар