суботу, 10 травня 2014 р.

Тих днів не змовкне слава


    Пам'ять... Вона нетлінна і вічна. Вона дивиться на нас із старих фронтових фотографій, з тих речей, які зберігають колишні фронтовики.
   Минають роки, відлітають у вічність. Уже минуло стільки років відколи замовкли останні постріли гармат, настала тиша, прийшов на нашу землю мир, довгожданий, вистражданий, оплачений найвищою ціною людського життя. 
    Кожен із нас поділяє думку, втілену в словах: "Ніхто не забутий, ніщо не забуте". Мільйони людей забрала війна, це важко навіть усвідомити. Смерть однієї людини - це трагедія, а коли мільйони... Війна нагадує про себе тисячами обелісків і братських могил. Вони - святиня нашої пам'яті. Хочеться зібрати всі квіти на землі і покласти їх до ніг ветеранів і подякувати за той подвиг, який дав надію на мирне життя, на краще майбутнє.
    На урок мужності "Тих днів не змовкне слава" до бібліотеки були запрошені учні 7 - А класу ЗОШ №1. Про події того часу розповів школярам голова районної ради ветеранів, учасник війни Сохань Сергій Олександрович. Школярі із великим захопленням слухали розповідь гостя, задавали багато питань. Наприкінці заходу діти зі словами вдячності привітали ветерана квітами. До уваги користувачів бібліотеки була організована книжкова виставка "Не обміліє пам'ять віку".



 






Немає коментарів:

Дописати коментар