четвер, 6 березня 2014 р.

Для тебе, матінко моя!


   Міжнародний жіночий день відзначають у першому місяці весни, коли сонце починає пригрівати землю, розквітають перші весняні квіти. Саме в цей день людство вшановує жінку - жінку-кохану, жінку-господиню, жінку-трудівницю, жінку-берегиню життя на Землі. А перш за все жінку-маму. От чому це свято називають ще "мамине свято". Так його назвали діти. В цей день вони дарують своїм мама, бабусям, сестричкам, дівчаткам подарунки, квіти і вітають їх з весною.
    Мама - перший вчитель і друг дитини. Мама - найрідніша людина у світі, найдорожча, бо вона дала нам найбільше щастя - щастя жити.
    На літературно-музичну годину "Для тебе, матінко моя" до бібліотеки завітали учні 4 - А класу ЗОШ № 1. Бібліотекар розповіла дітям про історію виникнення свята, традиції святкування в різних родинах.
     Дітлахи із задоволенням розповідали про те, як будуть вітати мам та бабусь. А наостанок бібліотекар разом з хлопчиками поздоровили дівчаток з 8 березня і побажали бути щасливими, як сонечко красивими, як соловейко дзвінким, як струмочок гомінкими, мамам вірними помічницями.






Немає коментарів:

Дописати коментар